Geldzorgen? Durf advies te vragen

Heb je stress over geld? Kom je iedere maand geld tekort of loopt jouw schuld op? Steeds meer mensen hebben geldzorgen, ook in Roosendaal. Blijf niet rondlopen met jouw geldzorgen, maar trek aan de bel. Vraag advies aan de medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal. Samen brengen we jouw financiële situatie in kaart en gaan we op zoek naar passende hulp. Je staat er niet alleen voor!

Steeds meer Nederlanders hebben geldzorgen. De duurder wordende boodschappen en de hoge energie- en gasprijzen hakken erin. Sommigen kunnen de vaste lasten niet meer betalen. Dit leidt tot slapeloze nachten en stress – en soms tot schulden. Blijf niet rondlopen met geldzorgen, maar deel ze met een medewerker van Inwonersondersteuning Roosendaal. Het delen van je verhaal lucht niet alleen op, maar onze medewerkers denken ook met je mee.

Jouw geldzorgen aanpakken

Samen brengen we jouw financiële situatie in kaart en gaan we op zoek naar passende hulp. Bijvoorbeeld hulp bij administratie, budgetteren of geld besparen. Bovendien zijn er veel regelingen en toeslagen om jouw geldzorgen aan te pakken. Een overzicht hiervan vind je op de website van Gemeente Roosendaal. De medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal kunnen je helpen bij het aanvragen van deze regelingen en toeslagen.

De verhalen van Lisa, Quinty en Rien

Je bent niet de enige met geldzorgen. Jouw buurvrouw, collega of goede vriend heeft er waarschijnlijk ook mee te maken. Geldzorgen zien er bij iedereen anders uit. Lees de verhalen van Lisa, Quinty en Rien uit Roosendaal. Ontdek waar zij tegenaan lopen en hoe zij hun geldzorgen hebben aangepakt.

“We moeten ons spaargeld aanboren"
“Ik kocht alles wat los en vast zat"
“Ineens stond de deurwaarder voor de deur"

Durf advies te vragen

Pak jouw geldproblemen aan en vraag advies! Neem contact op met de medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op via 0165 750050 of contact@ioroosendaal.nl. Je kunt ook naar één van onze inloopspreekuren in jouw wijk of dorp. Zo krijg je grip op geldzorgen en voorkom je dat je in de schulden komt.