Geldzorgen? Durf advies te vragen

Heb je stress over geld? Kom je iedere maand geld tekort of loopt jouw schuld op? Steeds meer mensen hebben geldzorgen, ook in Roosendaal. Blijf niet rondlopen met jouw geldzorgen, maar trek aan de bel. Vraag advies aan Inwonersondersteuning Roosendaal.

De boodschappen worden steeds duurder, net als benzine voor de auto of gas voor de verwarming. Sommige mensen kunnen de vaste lasten niet meer betalen. Dit leidt tot slapeloze nachten en stress – en soms tot schulden. Weet dat je er niet alleen voor staat!

Samen geldzorgen aanpakken

Deel jouw geldzorgen met de medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal. Zij denken graag met je mee om jouw geldzorgen aan te pakken:

  • Samen brengen jullie jouw financiële situatie in kaart.
  • Samen gaan jullie op zoek naar passende hulp, zoals hulp bij administratie, budgetteren of geld besparen.
  • Mogelijk kan je gebruikmaken van regelingen en toeslagen om jouw geldzorgen aan te pakken. Onze medewerkers helpen je bij het aanvragen hiervan. Een overzicht van alle regelingen en toeslagen vind je op de website van de gemeente Roosendaal.

De verhalen van Marlieke en Hans & Annie

Je bent niet de enige met geldzorgen. Jouw buurvrouw, collega of goede vriend heeft er mogelijk ook mee te maken. Geldzorgen zien er bij iedereen anders uit. Lees de verhalen van Marlieke en Hans & Annie. Ontdek hoe zij hun geldzorgen hebben aangepakt.

"Sinds de scheiding kan ik moeilijk rondkomen"
“Redden we het wel na ons pensioen?”

Durf advies te vragen

Pak jouw geldproblemen aan en vraag advies! Neem contact op met de medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op via 0165 750050 of contact@ioroosendaal.nl. Je kunt ook naar één van onze inloopspreekuren in jouw wijk of dorp. Zo krijg je grip op geldzorgen en voorkom je dat je in de schulden komt.