Over ons

Inwonersondersteuning Roosendaal is een samenwerking tussen MEE West-Brabant en WijZijn Roosendaal. We bieden in opdracht van de gemeente ondersteuning aan alle inwoners (18+) uit gemeente Roosendaal. Onze hulp is gratis en je hebt er geen verwijsbrief voor nodig. Het is fijn om te praten met iemand die je begrijpt en die je helpt je situatie te verbeteren.

Onze professionals maken deel uit van de wijkteams in de gemeente Roosendaal. Hierin werken alle zorg- en welzijnsaanbieders samen. Ook de woningcorporatie, wijkagenten en -verpleegkundigen zijn verbonden aan de wijkteams.

Privacy

Persoonsgegevens zijn belangrijk voor ons. Om ons werk te kunnen doen registreren en bewaren wij gegevens van onze cliƫnten, medewerkers en relaties. Voor de manier waarop wij dat mogen doen zijn wetten en regels gemaakt. We houden ons strikt aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Avg) en werken met de meldcode Huiselijk geweld en kindermishandeling

In ons privacy statement lees je hoe Inwonersondersteuning Roosendaal omgaat met het vastleggen en verstrekken van gegevens.

Staat de informatie er niet bij? Of kom je er niet uit?

Neem dan contact op met een medewerker inwonersondersteuning Roosendaal

Bel ons op:
0165 750050
Kom naar een
inloopspreekuur
of via het
contactformulier