Samen is leuker!

Ontmoet anderen in de gemeente Roosendaal

Veel mensen voelen zich wel eens eenzaam en komen weinig buiten. Maar wat kun je doen om weer onder de mensen te komen? Medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal kunnen daarbij helpen. Door het bespreekbaar te maken, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Met de campagne ‘Samen is leuker!’ vraagt Inwonersondersteuning Roosendaal hier aandacht voor.

In de gemeente Roosendaal zijn er tal van initiatieven, bijeenkomsten en activiteiten om in contact te komen met anderen. De activiteiten zijn vaak in de wijk, zodat bewoners uit de buurt met elkaar in contact kunnen komen. Voor elke leeftijd is er een breed aanbod. Naast activiteiten kun je ook als vrijwilliger aan de slag. Daarmee beteken je iets voor een ander en ontmoet je nieuwe mensen. Als je nog niet zo goed weet wat bij je past, kun je contact opnemen met Inwonersondersteuning Roosendaal. We helpen je graag op weg.

Mijn Buurt Roosendaal

Een handig overzicht van activiteiten en initiatieven vind je op de website van Inwonersondersteuning Roosendaal bij het onderdeel Mijn Buurt. Je kan hier zoeken naar mogelijkheden in jouw wijk en een keuze maken uit de soort activiteit die je wilt gaan doen bijvoorbeeld ‘ontmoeten’, ‘bewegen’ of ‘vrije tijd & cultuur’. Zo vind je de activiteit die bij je past!

Activiteiten voor mantelzorgers

Ben je mantelzorger en vind je het prettig om in contact te komen met andere mantelzorgers of wil je kennis opdoen? Bekijk dan de activiteiten op de website van Mantelzorg Roosendaal. Aan de meeste activiteiten kun je kosteloos deelnemen.

De verhalen van Jordy & Peter, Hilda en Ryan

Er zijn veel meer mensen die anderen willen ontmoeten. Lees de verhalen van Jordy & Peter, Hilda en Ryan en ontdek hoe zij anderen hebben leren kennen.

“Join Us heeft ons bij elkaar gebracht”
“Ik vind het fijn om onder de mensen te zijn”
“Iedere week wandel ik met mijn wandelvrienden”

Samen is leuker!

Herken jij je in het verhaal van Jordy & Peter, Hilda of Ryan en wil je ook graag anderen ontmoeten? Neem contact op met de medewerkers van Inwonersondersteuning Roosendaal. Samen bekijken we welke activiteiten bij jou passen. Vul onderstaand contactformulier in of neem contact op via 0165 750 050 of contact@ioroosendaal.nl. Je kunt ook naar één van onze inloopspreekuren in jouw wijk of dorp.